Näin on vapusta taas selvitty, vaikka rauhallisissa merkeissä se meni, ystävien seurassa. Syöden ja juoden, itsetehtyä sangriaa. Yleensä punaviini ei ole minun lempi juomia, mutta Tammikuun reissussa rakastuin sangriaan. 

Vaikka perjantai menikin töissä, on tämä viikonloppu tuntunut tosi pitkältä ja huomenna pitäisi taas jaksaa herätä töihin. Ei ehkä yhtään huvittaisi, kun oli taas niin ihana viikonloppu.

Perjantaina juhlitiin synttäreitä ja pidin Harry Potter maratonin ja ja ja...  No joka tapauksessa synttäreitä juhlittiin tälläisissä vaatteissa, ballerinat tosin vaihtui nilkkureihin, ihanan vesisateen vuoksi!  Hiuset kiharsin jotta oltiin edes vähän juhla meiningeissä.

WP_20140426_007-normal.jpg

Sunnuntai päivä on mennyt taas, niinkuin aina kodin hääräilyssä. Mikähän siinä on, että aina sunnuntaisin iskee hirveä siivous vimma ja voisi tehdä vaikka mitä koti hommia, vaikka pitäisi vaan makaa sohvalla tekemättä yhtään mitään. Päivä meni kaupoilla, huom. mitään en ostanut. Ja iltapäivän kävellyt väliä keittiö olohuone. Ja päivittänyt eteisen kenkätelineen, kyllä nyt nilkkurit pois ja kesäkengät esiin. ( ja ulkona sataa vettä) :D

-N-